Beranda Dablongan

Dablongan

Rubrik Banyumasan. Tentang Banyumas dan dengan bahasa Banyumas

Dul Nyolong Jeruk

0
Dul Kemplu duwe batir loro, arane Dalban karo Jendol. Batire Dul loro kuwe  bocah ora kalap, mbajug kabeh. Saben wengi bocah loro kuwe mesthi nyolong...

Jon Numpak Sepur

0
Jon Compong lagi kemutan crita konyol jaman kuna kiyeh seduluuur. Jaman lagi wong numpak sepur durung kaya siki. Jaman siki wong numpak...
Dul Wawancara

Dul Nglamar Pegawean

0
Suwe nganggur ora kerja, Dul  kayong setres temenanan. Ibarate kaya nandur jae neng galengan, nganggur bae nggo omongan. Kawit lulus SMK otomotip, Dul klantahang-klanthung kaya wong gemblung....

Kucinge Jon Mati

0
Jon duwe kucing. Arane si Polang. Pancen wulune polang-polang, ireng karo putih. Kawit endhas, weteng nganti buntut, wulune si Polang ana ireng karo...

Klonengan

0
Ratno Kribo, ndableg nana nesih nduweni unggah ungguh karo kyai, ulama lan kesepuhan. Ketone tah mbregajul apa mblunat, tapi nyatane esih nduweni...

IKUTI KAMI

411FansSuka
249PengikutMengikuti
4PengikutMengikuti
18PelangganBerlangganan

TERBARU

TERPOPULER