Beranda Dablongan

Dablongan

Rubrik Banyumasan. Tentang Banyumas dan dengan bahasa Banyumas

Dul Wawancara

Dul Nglamar Pegawean

0
Suwe nganggur ora kerja, Dul  kayong setres temenanan. Ibarate kaya nandur jae neng galengan, nganggur bae nggo omongan. Kawit lulus SMK otomotip, Dul klantahang-klanthung kaya wong gemblung....

Kucinge Jon Mati

0
Jon duwe kucing. Arane si Polang. Pancen wulune polang-polang, ireng karo putih. Kawit endhas, weteng nganti buntut, wulune si Polang ana ireng karo...

IKUTI KAMI

395FansSuka
249PengikutMengikuti
4PengikutMengikuti
18PelangganBerlangganan

TERPOPULER